Galatasaray Taraftarı Harekete Geçti!

Ligde 24. şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı olan Galatasaray’da taraftar ayağa kalktı. Sarı kırmızılı taraftarlar Konya deplasmanında takımlarına destek olmak için harekete geçti. İşte detaylar…

Galatasaray Taraftarı Harekete Geçti!
  • 22.05.2024 12:55
  • Galatasaray Taraftarı Harekete Geçti! için yorumlar kapalı
  • 38
  • A+
    A-

AJANSSPOR – HABER

99 puanla en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde olan Galatasaray’da, taraftarı şampiyonluk heyecanı sardı.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Galatasaray taraftarı Konyaspor maçı için organize oldu

Süper Lig’in son haftasında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan sarı-kırmızılı oyunculara destek olmak ve 24. şampiyonluk kutlamalarında yer almak için taraftar da harekete geçti. F.Bahçe yenilgisinin ardından kendine gelen futbolseverler, pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda bulunmak için organize oldu.

Uçaklarda yer kalmadı

Sabah’ın haberine göre; Kurallar gereği 2 bin kontenjan ayrılan 42 bin kişilik statta daha fazla yer bulmak için taraftarlar kolları sıvadı. İstanbul ve çevre illerden hafta sonu Konya’ya akın olacak. İstanbul-Konya uçuşlarında yer kalmadı. Taraftar grupları otobüs organizasyonu yapma kararı alırken, trenlerle de ulaşım için biletlere hücum edildi.

“Ne olursan ol şampiyonluğa gel”

Futbolseverler da Mevlana’nın sözü “Ne olursan ol yine gel” sözünden esinlenerek “Ne olursan ol şampiyonluğa gel” diyerek mesajlarını paylaşıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ